Volledig scherm
De nieuwe locatie van Heeren van Nuland in hartje Oss. © Heeren van Nuland

Heeren van Nuland verhuist in Oss van Walstraat 12 naar 2

OSS - Heeren van Nuland in Oss bereidt een verhuizing voor. De modezaak verhuist in de Walstraat van nummer 12 naar nummer 2. De komende maanden wordt daar flink rigoureus verbouwd.

Op de huidige locatie is de modezaak, die 150 vierkante meter meet, uit zijn jasje gegroeid. Ondernemer Marieke van Nuland was al langer op zoek naar een nieuw pand. 

Tussen Bakker Bart en De Visscher Visspecialiteiten strijkt Heeren van Nuland neer in twee leegstaande panden. Daar wordt de zaak 240 vierkante meter groot.

De nieuwe voorkant gaat straks in het oog springen. Echo architectuur en  bouwbedrijf Wagemakers maken twee verschillende gevels, een moderne naast een klassieke. De herenmodezaak krijgt wel één voordeur. Naar verwachting is de zaak in september klaar. 

Volledig scherm
Hier in de Walstraat gaat binnenkort gesloopt worden. © Google Streetview
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zo kwam Ossenaar Hans van M. tot zijn wanhoopsdaad: een reconstructie

    Zo kwam Ossenaar Hans van M. tot zijn wanhoops­daad: een reconstruc­tie

    BEMMEL/OSS - Woensdag 22 augustus 2018, 02.00 uur. Een daverende klap schudt Bemmel ruw wakker. Gillende sirenes verscheuren de nacht in het Betuwse dorpje. Een auto is dwars door de glazen pui van het gemeentehuis geramd en ontploft. Tussen de brokstukken in de geblakerde ontvangsthal vinden agenten en brandweerlieden het levenloze lichaam van Hans van M. De vrachtwagenchauffeur had zijn aanslag zorgvuldig gepland. Een reconstructie, mede op basis van zijn lange afscheidsbrief.

Oss, Uden e.o.