Volledig scherm
De nieuwe locatie van Heeren van Nuland in hartje Oss. © Heeren van Nuland

Heeren van Nuland verhuist in Oss van Walstraat 12 naar 2

OSS - Heeren van Nuland in Oss bereidt een verhuizing voor. De modezaak verhuist in de Walstraat van nummer 12 naar nummer 2. De komende maanden wordt daar flink rigoureus verbouwd.

Op de huidige locatie is de modezaak, die 150 vierkante meter meet, uit zijn jasje gegroeid. Ondernemer Marieke van Nuland was al langer op zoek naar een nieuw pand. 

Tussen Bakker Bart en De Visscher Visspecialiteiten strijkt Heeren van Nuland neer in twee leegstaande panden. Daar wordt de zaak 240 vierkante meter groot.

De nieuwe voorkant gaat straks in het oog springen. Echo architectuur en  bouwbedrijf Wagemakers maken twee verschillende gevels, een moderne naast een klassieke. De herenmodezaak krijgt wel één voordeur. Naar verwachting is de zaak in september klaar. 

Volledig scherm
Hier in de Walstraat gaat binnenkort gesloopt worden. © Google Streetview
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”