Volledig scherm
PREMIUM
© Peter van Huijkelom

Is er een kloof tussen Oss en de dorpen?

ANALYSEOSS - Oss wordt geregeerd door dorpelingen. En dat terwijl twee derde van de gemeente in de stad woont. SP, PvdA en nu ook LOF (Gé Wagemakers) tonen zich verontwaardigd. Wordt de stad Oss tekort gedaan?

'Te lang zijn we geregeerd door dorpse politiek! Die herindelingen zijn politieke beslissingen, geen rationele! Kom in 2022 naar de stembus! Geef Oss weer de macht! Meer als 60.000 inwoners laten te weinig hun stem horen!" Gé Wagemakers kon als wethouder wel eens verbaal uit de bocht vliegen, maar sinds hij wethouder-af is laat hij zich helemaal gaan. De VVD krijgt van onder uit de zak en tegelijk hekelt hij de 'dorpse politiek' waaraan Oss is overgeleverd sinds de stad is uitgebreid met een twintigtal kleine kernen. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”