Volledig scherm
Het veld van Ulysses

Ivo Mulders nieuwe voorzitter voetbalclub Megen

MEGEN - Ivo Mulders is de nieuwe voorzitter van voetbalvereniging Ulysses. Hij neemt het stokje over van Eelco Oele, die de club uit Megen 5 jaar leidde. Ook hij blijft actief binnen de vereniging. Ook Frans Jozef Simajchl neemt afscheid van het Ulysses-bestuur, waarin hij liefst 28 jaar allerlei taken op zich nam.

Mulders was binnen het bestuur al verantwoordelijk voor de communicatie en blijft dat doen. De club uit Megen is volop in beweging. De jeugd speelt sinds een jaar samen met die van SBV uit Haren (vanaf komend seizoen onder de naam Vita). Een fusie van de seniorenafdelingen op termijn wordt niet uitgesloten.

  1. Tweede speelfilm van Brabantse regisseur in première: 'Nederland is een geweldig land om films te maken'

    Tweede speelfilm van Brabantse regisseur in première: 'Nederland is een geweldig land om films te maken'

    MAREN-KESSEL - Iedereen droomt er stiekem van om een echte speelfilm te maken, maar het doen is een tweede. Het filmwereldje is onvoorspelbaar en het maken van een film is peperduur en arbeidsintensief. Met een bewonderenswaardig doorzettingsvermogen lukte het de Brabantse freelance filmregisseur Klaas van Eijkeren (42) om al twee avondvullende speelfilms van de grond te krijgen.

Oss, Uden e.o.