JDA 'jatte' beeld van groene engel om zijn hardcorefeest te promoten

VIDEOOSS - Het was Léon Hoeks die dinsdagavond het beeld van een groene engel 'kidnapte' uit cultuurpodium de Groene Engel in Oss. 

De dj, beter bekend als JDA, nam de groene engel mee om een promotiefilmpje op te nemen voor zijn hardcorefeest in de Groene Engel. Dat hij het beeld zou lenen, was niet bij iedereen bekend en dat zorgde ervoor dat het cultuurpodium melding maakte van de diefstal. Het bericht kreeg landelijke aandacht, zag ook Hoeks, die daar smakelijk om kan lachen. 

JDA poseerde donderdagochtend met de groene engel voor het politiebureau. Alle aandacht die hij kan krijgen voor het feest 'Echte Hardcore En Anders Niks' is meegenomen, zegt de Berghemnaar die faam maakte met nummers als 'Voel je die bass'. Hij brengt het beeld vandaag terug naar de Engel.

Zijn feest begint daar zaterdagavond om 22.00 uur en duurt tot 3.00 uur. Behalve JDA staan Promo, D-Fence, Reload-R, Exit en MC Syco op het affiche. Het is het eerste hardcorefeest in de Groene Engel.

Volledig scherm
Léon Hoeks (JDA) met het beeld van de groene engel voor het politiebureau in Oss. © Paul Driessen
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”