Volledig scherm
Bloemen en foto's langs N329 in Oss voor verongelukte jongeman © Maarten van de Rakt

'Je bent de mooiste ster aan de hemel', kaarten en bloemen op plek verongelukte jongeman (19) in Oss

OSS/DEN BOSCH – Langs de N329 in Oss liggen bloemen, knuffels en foto’s. Op die weg kwam zaterdagnacht een 19-jarige man uit Den Bosch bij een ernstig ongeluk om het leven. ,,Wat doet het pijn dat jij er niet meer bent”, valt te lezen op een van de kaartjes.

Familieleden en vrienden kunnen de plotse dood van de jonge Bosschenaar nog altijd niet bevatten. ,,Ik heb er geen woorden voor dat zo’n lieve jongen als jij op deze manier van het leven wordt beroofd”, schrijft ene Roxanne in een kaartje.

,,Je bent altijd speciaal voor mij geweest en had zoveel dingen anders willen doen. Je bent de mooiste ster aan de hemel. Voor altijd in mijn hart.”

Naast het kaartje liggen ook veel bloemen, knuffels en foto’s waarop vrienden met de 19-jarige Bosschenaar poseren.

Volledig scherm
Een foto waarop het slachtoffer staat © Maarten van de Rakt

Toedracht

Naar de exacte toedracht van de aanrijding is het nog gissen. De politie heeft inmiddels camerabeelden ontvangen uit de straat waar afgelopen weekend een witte BMW werd gestolen. Deze auto was later betrokken was bij het dodelijke ongeval op de N329 in Oss.

De eigenaar van de auto vertelde het Brabants Dagblad dat zijn auto werd gestolen in de Jonkers van Ossstraat. De witte BMW reed een snorscooter aan waarop twee Bossche jongens op hadden gezeten.

Vrijgelaten

De 19-jarige bijrijder overleed ter plekke, de 21-jarige bestuurder kwam er zonder echte kleerscheuren vanaf. Hij werd in het ziekenhuis aangehouden omdat hij had gedronken.

De politie liet de Bosschenaar maandag gaan en geeft verder geen nieuwe informatie over het onderzoek. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.