Volledig scherm
PREMIUM
Jos Neomagus voor het gemeentehuis aan de Raadhuislaan © BD / Peter van Huijkelom

Je zult er aan moeten geloven, het gemeentehuis

RaadhuislaanOSS - De jarige Raadhuislaan is meer dan een kaarsrechte straat tegen het centrum aan. Elke Ossenaar komt er wel eens. Voor cultuur, een paspoort of nog iets anders. Deze week: het gemeentehuis

In theorie is het voor een Ossenaar mogelijk zijn hele leven niet op de Raadhuislaan te komen. Als je braaf bent hoef je niet naar de politie en als je niet van vermaak of cultuur houdt kun je de Lievekamp en Museum Jan Cunen best mijden. Aan het gemeentehuis is moeilijker te ontsnappen, maar het kan. Van je geboorte moet aangifte gedaan worden, maar dat doe je niet zelf, net zomin als doorgeven dat je helaas bent overleden. Maar als je wil autorijden of de landsgrenzen over wil, zul je eraan moeten geloven: het gemeentehuis. 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”