Volledig scherm
't Putje aan de Willibrordusstraat in Oss. © Google Street View

Jong horecastel blaast nieuw leven in restaurant 't Putje in Oss

OSS - Restaurant en zalencomplex 't Putje in Oss krijgt nieuwe uitbaters. Loes Kappen en Olivier Forma zijn de nieuwe eigenaren van de zaak. Het jonge stel is van plan nieuw leven te blazen in het restaurant, dat vanaf volgend voorjaar weer zes dagen in de week open is. 

't Putje is momenteel alleen op reservering open voor feesten en partijen. De zaak werd begin vorig jaar overgenomen door Rick van Ham, die samen met Erwin van Rosmalen ook sociaal restaurant De Kapel op Park Zwanenberg exploiteerde. Deze zaak werd in april dit jaar failliet verklaard. 

,,Het is doodzonde dat 't Putje nu alleen nog op afspraak is geopend", stelt Olivier Forma. ,,Wij willen nieuw leven in de brouwerij brengen." Forma en zijn vriendin Loes Kappen werken nu nog beiden in een hotel in Amsterdam. Zij komt van oorsprong uit Nuland, hij uit Amersfoort. 

Het tweetal is bezig met de voorbereiding van een verbouwing van 't Putje in modern-landelijke stijl. Of de naam 't Putje daarna daarna wordt gehandhaafd is onderwerp van beraad, geeft Forma aan. ,,Aan de ene kant is het een gevestigde naam die je moet koesteren, aan de andere kant willen we ook duidelijk maken dat er iets nieuws zit."

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”