Volledig scherm
Ivo Mulders, de nieuwe voorzitter van Ulysses. © Johan van Leeuwen

Jonge voorzitter Ulysses wil Megen verder helpen

MEGEN - Leeftijd is maar een getal, maar voetbalvereniging Ulysses uit Megen krijgt komend seizoen een erg jonge voorzitter. ,,Er zal echt wel eens iemand zijn die denkt ‘Daar heb je die snotneus van 25 weer’", zegt Ivo Mulders.


Mulders zet zich graag in voor Megen. ,,Dat dorpen leeglopen gaat mij aan het hart. Ik heb een drive om Megen verder te helpen. De voetbalclub is daar een belangrijk onderdeel van.”

Fusie
Maar daarbij is hij wel voor een realistische aanpak en heeft hij een blik die buiten de dorpsgrenzen is gericht. En dus is een fusie met SBV uit Haren voor hem geen gevoelig onderwerp. ,,Die fusie gaat er ooit komen. Wanneer? Je moet het moment voor zijn dat één van de twee clubs echt moet fuseren, want dan krijg je geen gelijkwaardige fusie. Maar wanneer dat moment is kan ik niet zeggen. De vraag waar we gaan spelen is natuurlijk lastig. Alle opties liggen nog open. Ik weet zeker dat we een goede oplossing gaan vinden.”

Zijn bestuursgenoten zijn al even pragmatisch. ,,Wat ik heel prettig vind is dat er geen personen inzitten die naar links willen gaan met als enige reden dat we altijd links zijn gegaan. Als bestuurslid moet je een open blik hebben en soms ook utopisch durven te denken.”

Oss, Uden e.o.