Volledig scherm
Joep Kempkens Oss © Thomas Segers

Kemkens volgt Van den Hurk op als voorzitter van Osse Industriële Kring

OSS – Joep Kemkens wordt per 15 juni de nieuwe voorzitter van de Osse Industriële Kring (OIK). Hij neemt het voorzitterschap over van Jos van den Hurk.

Van den Hurk, directeur van Kaal Masten, werd eind 2010 aangesteld als voorzitter. Hij maakte zich vooral sterk voor het belang van de maakindustrie in Oss. "Hoogwaardige Osse producten gaan de hele wereld over en we mogen oprecht trots zijn op het label ‘Made in Oss’." Volgens Van den Hurk is het belangrijk dat het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en de politiek samen blijven werken. "Na 5,5 jaar de voorzittershamer te mogen hebben gehanteerd, is het nu tijd voor nieuw bloed en ik ben erg blij dat Joep het stokje overneemt", meldt Van den Hurk.

Nieuwe voorzitter
Joep Kemkens is directeur van Kemkens. Hij maakt sinds 2011 deel uit van het bestuur van OIK en had onder andere communicatie en sponsoring in zijn portefeuille zitten. Namens de OIK zit hij in het stichtingsbestuur van het jaarlijkse Businessgala in Oss. Als voorzitter wil hij zich onder meer gaan inzetten voor het verder delen van onderlinge kennis.

Oss, Uden e.o.