Volledig scherm
Prinses Anne (links) en haar adjudant. © Anita Steenbekkers

Kleidonk onthult 'Wildse' prinses

MAREN-KESSEL - Prinses Anne zal samen met Adjudante Judy in Kleidonk gaan zorgen voor wilde doldwaze carnavalsdagen!

Anne Bosch-van Kessel (32 jaar), woonachtig in ’t Wild is getrouwd met Alex. Naast moeder van een dochter Guusje en zoon Mees is ze werkzaam bij een kindercentrum. Anne zal in de nieuwe functie als prinses worden bijgestaan door haar Marense vriendin Judy van Erp-van Heel. Judy leeft samen met haar Johan, zoon Jesse en dochter Suze en is in het dagelijks leven vrachtwagenchauffeuse.

Carnaval is voor de twee vriendinnen geen onbekend fenomeen. Ze trokken al van jongs af aan geheel uitgedost mee in het carnavalsfeest in Maren-Kessel en ’t Wild. Ook de vaders van de dames waren zaterdagavond 12 november in de bomvolle zaal van residentie De Sleutel natuurlijk aanwezig bij de onthulling van hun dochters. Zeker geen vreemden in de carnavalswereld, zij waren immers hun voorbeelden als respectievelijk Prins Piet (1995) en Prins Jo (2005) van Kleidonk. Daarnaast was en is vader Piet jarenlang een drijvende kracht voor het carnaval in ’t Wild.

Dit vrouwelijke duo is carnaval dus met de paplepel ingegoten. Er is duidelijk sprake van een carnavalsfamilie in het rijk van Kleidonk met voor 2017 alle gezelligheid met veel girlpower! Kleidonk zet carnaval in met twee enthousiaste dames Het motto waarmee de kersverse Prinses en Adjudante het carnaval ingaan, luidt: ‘Leef, alsof het je laatste dag is'. Bovendien konden alle aanwezigen de kersverse Adjudante kort na middernacht nogmaals feliciteren; dit keer met haar 32ste verjaardag. ,,Het werd dubbelfeest in Kleidonk”. Tijdens de Kleidonkse avond zijn ook Teun van der Valk en Lisanne Ploegmakers als prins en prinses verkozen samen met hun adjudanten Meike van der Heijden en Luus van Ommeren.

Oss, Uden e.o.