Volledig scherm
© Gonny vd Heuvel

KuCoRa wil schilderen in Ravenstein voortzetten

RAVENSTEIN – De Stichting Ravensteinde Schildersdagen toonde op zaterdag 8 en zondag 9 oktober haar laatste expositie in Ravenstein. Kunstenaars Collectief Ravenstein wil schilderen als activiteit doorzetten.

De laatste expositie van de Stichting Ravensteinse Schildersdagen was te zien in de Garnizoenskerk in Ravenstein. Tijdens de definitieve afsluiting met terugblik op 17 jaar Ravensteinse Schildersdagen, onthulde voorzitter Margriet Meulemens dat Gonny van den Heuvel-Nelissen uit Oss als (laatste) winnaar van de publieksprijs uit de bus kwam.

Aan het woord kwam ook Wil van Rijn, voorzitter van KuCoRa (Kunstenaars Collectief Ravenstein). Hij gaf een toelichting op het voornemen van KuCoRa om "het schilderen in Ravenstein” als activiteit voort te zetten. Hierbij wordt gedacht aan één of twee schildersdagen in het weekend om daarmee ook deelname voor werkenden en jongeren mogelijk te maken en tevens meer schilders van buiten de regio aan te trekken.

KuCoRa gaat met het plan aan de slag en komt zo spoedig mogelijk met informatie naar buiten. Oud-deelnemers krijgen informatie via de mail.

Oss, Uden e.o.