Kwekers dumpen complete hennepkwekerij in Berghem en trekken spoor van bijna kilometer

BERGHEM - Langs de Rijsvensestraat in de bossen bij Berghem hebben henneptelers in de nacht van woensdag op donderdag de complete inventaris van een kwekerij gedumpt. De plantpotten, ventilators, waterleidingen en luchtafzuigslangen zijn over een traject van bijna een kilometer uit een voertuig gegooid.

,,Ik denk dat deze kweker binnen is", stelt een medewerker van IBN vast. Hij is met vijf collega's en twee bakwagens naar deze plek gestuurd om de rommel op te ruimen. ,,Ik denk niet dat we het in een keer allemaal meekrijgen." In het betreffende  natuurgebied wordt vaker drugsafval gedumpt, weten de mannen. ,,Maar dit is extreem."

Volledig scherm
Het Klussenteam Berghem van IBN ruimt de gedumpte inventaris van de de kwekerij op. © Peter van Erp
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ernstig ongeluk met 'livestreamers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensgevaar

    Ernstig ongeluk met 'livestrea­mers': Osse vrouw (24) heeft 'van alles gebroken', maar is buiten levensge­vaar

    OSS/ROSMALEN - De 24-jarige vrouw uit Oss die zaterdagavond zwaargewond raakte bij het zware ongeluk op de A59 bij Rosmalen, is buiten levensgevaar. Dat meldt de familie aan het Brabants Dagblad. De auto waarin ze zat raakte van de weg, reed door een droge sloot en kwam op de parallelweg tot stilstand. Een 21-jarige vrouw uit Gemert die ook in de auto zat, overleefde het ongeluk niet.

Oss, Uden e.o.