Volledig scherm
Pannonica Saxophone Quartet

Lionsconcert enthousiast ontvangen

OSS - Voor de laatste keer hield serviceclub Lions uit Oss vrijdag het nieuwjaarsconcert in de kapel van ziekenhuis Bernhoven. Jarenlang was de club er te gast. Lions heeft er in die tijd menig muzikaal talent de kans gegeven zich voor het grote publiek te bewijzen.

De grote schare sponsoren en andere gasten die het concert bijwoonden waren na afloop enthousiast over de muzikale uitvoeringen. Voor de pauze speelde het Pannonica Saxophone Quartet, bestaande uit vier saxofonisten uit even zoveel landen, een serie Zuid Amerikaanse nummers met als hoofdmoot de tango. Astor Piazolla was de meest vertolkte componist. Daarna was het Gare du Nord die bijna anderhalf uur aan een stuk louter succesnummers over het publiek uitstrooide.

De opzwepende jazzy muziek liet niemand onberoerd. De zangeres van de zeskoppige band, Dorona Alberti zette het publiek dan ook volledig naar haar hand.

Volledig scherm
Gare du Nord
Volledig scherm
Gare du Nord
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”