Volledig scherm
© Frans Heeren

Lithoijen gaat voor 'love, peace and happiness'

LITHOIJEN - Het Lithoijense Prelaat van den Berghplein verandert op zaterdag 27 augustus weer in een oase van love, peace and happiness. Met 'Woodstock op het plein' duikt het dorp terug de flowerpower in.

Normaal gesproken is er voorafgaand aan het Woodstockfestival een openluchtviering. Deze kan wegens organisatorische redenen dit jaar niet doorgaan. Het koorbestuur en de dirigent hebben dit besloten.

In plaats daarvan is er nu een eucharistieviering in de kerk, voorafgaande aan het Woodstockfestival op het Prelaat van het Berghplein in Lithoijen. Deze viering begint om 19.00, de voorganger is pastoor J. Janssen.

Woodstock herleeft in volle glorie op het dorpsplein in Lithoijen. Het festival wordt verzorgd door de Woodstock-tribute band samen met 'Het Raadhuis', Generation Rental en de dorpsgemeenschap van Lithoijen. Om 20.30 uur start het muziekprogramma na de eurcharistieviering in de kerk. Het thema van dit jaar is 'CCR meets Woodstock'.

Onder meer Camilla Blue, The Fortunate Sons en De Woodstock-Tribute band zelf spelen op het festival. Kaartjes kosten 7,50 euro aan de kassa.

Oss, Uden e.o.