Volledig scherm
In de hal stonden onder meer gestolen Volkswagen Polo's. © Politie Den Bosch

Loods met gestolen auto's en onderdelen in Maren-Kessel

UPDATEMAREN-KESSEL - De achtervolging van een gestolen auto vanuit Den Bosch heeft donderdagavond  geleid tot de vondst van een loods met zes gestolen auto's en onderdelen in Maren-Kessel. 

De politie achtervolgde de auto vanuit Den Bosch waar het voertuig gestolen was tot aan de loods aan de Provincialeweg in Maren-Kessel waar het voertuig geparkeerd werd. De politie besloot een inval te doen in de loods en trof daar behalve zes eerder gestolen auto's ook een grote hoeveelheid auto-onderdelen aan.  Een vrouw die op het adres aanwezig was werd wel ondervraagd, maar niet aangehouden.

Toen even later diezelfde avond opnieuw een gestolen auto vanuit Den Bosch onderweg bleek richting Maren-Kessel, besloot de politie deze  te laten stoppen. Kort voor het dorp aan de Wildseweg werd de gestolen auto stilgezet en de bestuurder - een 25-jarige inwoner van Helmond van Russische origine - meegenomen naar het bureau. De politie onderzoekt nu het verband tussen beide zaken. Meer aanhoudingen worden in ieder geval nog niet uitgesloten.

Volledig scherm
De loods waar de gestolen auto's werden aangetroffen. © Google Streetview
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.