Volledig scherm
- © Sportbedrijf Talentencampus

Maar het Osse WK laat nog een weekje op zich wachten

OSS - Met Rusland - Saoedi-Arabië begint donderdagavond het WK voetbal. De ludieke Osse variant start woensdag 20 juni op de Talentencampus met zestien teams. Ze spelen als hun favoriete landenploeg en creëren zo iets van een WK-sfeertje.

Het kampioenschap, een initiatief van Sportbedrijf Talentencampus, speelt zich af op de woensdagavonden 20 en 27 juni en 4 juli. Het zijn partijtjes van zeven tegen zeven. Negen bedrijven schreven zich in en zeven vriendenteams.

Zo zijn van de partij Apostle, Jumbo van Bergen, Spierings Mobile Cranes, Quality Textiles, Sport Expertise Centrum, Rabobank Oss Bernheze, J&E Sports, ToneDrums en Hendriks Bouw en Ontwikkeling. 

De eerste wedstrijden zijn op 20 juni om 19.00 uur Denemarken-Panama en Portugal-Argentinië.  

Het Osse WK vindt plaats op de velden van de Talentencampus. Daar worden ook live de wedstrijden uit Rusland live vertoond op een groot scherm Sportbedrijf Talentencampus kwam op het idee nadat het Nederlandse elftal gefaald had zich te plaatsen. Sportbedrijf Talentencampus werkt samen met sv TOP en het Sport Expertise Centrum.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”