Volledig scherm
© ANP

Man meldt zich bij politie voor betrokkenheid bij dood Peter Netten uit Oss

OSS - De politie heeft een man aangehouden voor betrokkenheid bij de schietpartij waarbij de 30-jarige Peter Netten uit Oss om het leven kwam. De man meldde zichzelf donderdag aan het einde van de ochtend op het bureau. 

Netten werd in de nacht van 3 op 4 juni doodgeschoten voor het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss. Het politieonderzoek loopt nog. Op de dag na de schietpartij werden in Oss meerdere panden doorzocht. 

De verdachte meldde zich donderdag op het politiebureau in Oss. Hij is direct aangehouden. Wat hij precies met de zaak te maken heeft, maakte de politie niet bekend. ,,We houden het erop dat hij betrokken is'', zegt een politiewoordvoerder. 

Netten was een bekende van de politie. Hij werd in maart van dit jaar nog veroordeeld tot vijf maanden celstraf voor betrokkenheid bij hennephandel. Zaterdag wordt Netten begraven. De familie liet eerder op donderdag weten dat er veel belangstelling is voor de uitvaart. Daarom is de bijeenkomst verplaatst van De Pas in Heesch naar Theater de Lievekamp in Oss. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Oss, Uden e.o.