Volledig scherm
© ANP

Man meldt zich bij politie voor betrokkenheid bij dood Peter Netten uit Oss

OSS - De politie heeft een man aangehouden voor betrokkenheid bij de schietpartij waarbij de 30-jarige Peter Netten uit Oss om het leven kwam. De man meldde zichzelf donderdag aan het einde van de ochtend op het bureau. 

Netten werd in de nacht van 3 op 4 juni doodgeschoten voor het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss. Het politieonderzoek loopt nog. Op de dag na de schietpartij werden in Oss meerdere panden doorzocht. 

De verdachte meldde zich donderdag op het politiebureau in Oss. Hij is direct aangehouden. Wat hij precies met de zaak te maken heeft, maakte de politie niet bekend. ,,We houden het erop dat hij betrokken is'', zegt een politiewoordvoerder. 

Netten was een bekende van de politie. Hij werd in maart van dit jaar nog veroordeeld tot vijf maanden celstraf voor betrokkenheid bij hennephandel. Zaterdag wordt Netten begraven. De familie liet eerder op donderdag weten dat er veel belangstelling is voor de uitvaart. Daarom is de bijeenkomst verplaatst van De Pas in Heesch naar Theater de Lievekamp in Oss. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”