Man rijdt doorgesnoven en in burlesque kleding door Oss

OSS - De politie moet vreemd op hebben gekeken toen ze donderdagnacht een verdachte automobilist aanhielden. Hij was niet alleen doorgesnoven, maar ook volledig gekleed in burlesque vrouwenkleding. Een kledingstijl die je ook terugziet in Moulin Rouge-films. 

Volledig scherm
Burlesque danseres. Ter illustratie. © ADN Beeldredactie

Agenten zagen de man rond 03.00 op de Mugheuvelstraat in Oss rijden. Een doodlopend straatje dat naar een parkeerplaats leidt. Na een korte controle zagen ze niet alleen de opvallende kleding, maar merkten ze ook dat de man onder invloed was van drugs. In de auto werden ook verschillende soorten drugs gevonden. 

De man is aangehouden en er is bloed afgenomen om te controleren of de man daadwerkelijk onder invloed reed. Hij krijgt een proces-verbaal vanwege meerdere strafbare feiten. 

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”