Marcel Megens postuum Ravensteinse Keienschijter 2018

UPDATERAVENSTEIN - Tijdens het Ravensteinse Keienschijtersbal werd niet alleen de nieuwe stadsprins Reinout XXIII onthuld, maar werd ook op indrukwekkende wijze de vorig jaar overleden Marcel Megens postuum gekroond tot Ravensteinse Keienschijter 2018.

Waar de zeshonderd aanwezigen de gehele avond luidruchtig genoten van het Keienschijtersbal, viel er even een oorverdovende stilte bij bekendmaking van de Ravensteinse Keienschijter 2018. De bij deze titel behorende 'kei met oorkonde' werd postuum uitgereikt aan de vorig jaar op veel te jonge leeftijd overleden Marcel Megens. De Ravensteinse kei werd in ontvangst genomen door de familie van Marcel, die zichtbaar onder de indruk was van dit mooie eerbetoon.

Tekst loopt door onder de foto.

Volledig scherm
Bernard Brands uit Neerlangel is de nieuwe stadsprins van Pomperstad. © Parry Vermeulen

't Moiste stukske

Naast het onthullen van de nieuwe stadsprins Prins Reinout XXIII van Pomperstad, waarbij Bernard Brands uit Neerlangel via een 'live-verbinding' door zo'n beetje alle grote wereldleiders werd aangekondigd, konden de pompers en pomperinnekes traditiegetrouw ook weer genieten van diverse acts van Ravensteinse bodem. De prijs voor 't moiste stukske' werd tijdens deze pronkzittingsavond gewonnen door 'CV met z'n Twee', die een spectaculaire 'Award Show' neerzette. Een aanwezige kenner omschrijft deze winnende act als 'de beste in zeker elf jaar!'

Volledig scherm
CV met z'n Twee zette een spectaculaire Award Show neer en won de prijs voor 't moiste stukske'. © Parry Vermeulen
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lot kermisfeesten Oss ligt opnieuw in handen van rechter
    PREMIUM
    ANALYSE

    Lot kermisfees­ten Oss ligt opnieuw in handen van rechter

    OSS - Het feest lijkt uit in de Eikenboomgaard in Oss. De bewoners die actievoeren tegen grote evenementen in de straat, weten zich sinds deze week gesteund door de rechter. Die geeft hen op alle punten gelijk in hun strijd tegen de vergunningen die de gemeente in 2017 verleende voor de Muziekboulevard en de kermisfeesten in de straat. De uitspraak heeft gevolgen voor komende evenementen. Partycrew, het bedrijf dat de festiviteiten organiseert, houdt voor augustus serieus rekening met het 'worstcasescenario': een kermis zonder feest in de straat.

Oss, Uden e.o.