Marcel Megens postuum Ravensteinse Keienschijter 2018

UPDATERAVENSTEIN - Tijdens het Ravensteinse Keienschijtersbal werd niet alleen de nieuwe stadsprins Reinout XXIII onthuld, maar werd ook op indrukwekkende wijze de vorig jaar overleden Marcel Megens postuum gekroond tot Ravensteinse Keienschijter 2018.

Waar de zeshonderd aanwezigen de gehele avond luidruchtig genoten van het Keienschijtersbal, viel er even een oorverdovende stilte bij bekendmaking van de Ravensteinse Keienschijter 2018. De bij deze titel behorende 'kei met oorkonde' werd postuum uitgereikt aan de vorig jaar op veel te jonge leeftijd overleden Marcel Megens. De Ravensteinse kei werd in ontvangst genomen door de familie van Marcel, die zichtbaar onder de indruk was van dit mooie eerbetoon.

Tekst loopt door onder de foto.

Volledig scherm
Bernard Brands uit Neerlangel is de nieuwe stadsprins van Pomperstad. © Parry Vermeulen

't Moiste stukske

Naast het onthullen van de nieuwe stadsprins Prins Reinout XXIII van Pomperstad, waarbij Bernard Brands uit Neerlangel via een 'live-verbinding' door zo'n beetje alle grote wereldleiders werd aangekondigd, konden de pompers en pomperinnekes traditiegetrouw ook weer genieten van diverse acts van Ravensteinse bodem. De prijs voor 't moiste stukske' werd tijdens deze pronkzittingsavond gewonnen door 'CV met z'n Twee', die een spectaculaire 'Award Show' neerzette. Een aanwezige kenner omschrijft deze winnende act als 'de beste in zeker elf jaar!'

Volledig scherm
CV met z'n Twee zette een spectaculaire Award Show neer en won de prijs voor 't moiste stukske'. © Parry Vermeulen
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”