Martien Reuvers (tweede man links op de rechtbanktekening) tijdens het proces over de moord op Hans van Geenen, die met een mitrailleur werd doodgeschoten op de A73 bij Nijmegen. Reuvers werd in hoger beroep vrijgesproken.
Volledig scherm
PREMIUM
Martien Reuvers (tweede man links op de rechtbanktekening) tijdens het proces over de moord op Hans van Geenen, die met een mitrailleur werd doodgeschoten op de A73 bij Nijmegen. Reuvers werd in hoger beroep vrijgesproken. © ANP

Martien Reuvers wil weg uit Oss: 'Ik voel me een wandelende schietschijf'

OSS - Politie en justitie beschouwen hem als de ongekroonde koning van de Osse onderwereld. En inderdaad: aan Martien Reuvers is geen goede misdienaar verloren gegaan. Nu hij al zes jaar op een 'dodenlijst' staat en justitie op hem blijft jagen, zegt hij een verhuizing naar Spanje of Frankrijk te overwegen. ,,Ik voel me hier niet meer happy".

  1. Als een levend boek vertelt Walter aan kinderen over zijn niet-aangeboren hersenletsel, en dat maakt indruk
    PREMIUM

    Als een levend boek vertelt Walter aan kinderen over zijn niet-aangeboren hersenlet­sel, en dat maakt indruk

    OSS - Leven met een niet-aangeboren hersenletsel, omgaan met laaggeletterdheid of een angststoornis; zes personen voor wie dit de dagelijkse realiteit is, doen een boekje open over hun leven tijdens Living Library op School op basisschool De Evenaar in Oss. ,,Het is belangrijk om te vertellen wat een onzichtbare aandoening met je doet als mens”, vertelt Walter, een van de sprekers.