Volledig scherm
Kaatsheuvel Efteling Vajen van den Bosch © Beeld Werkt

Megarol voor Vajèn van den Bosch uit Oijen: hoofdrol in Duitse topmusical

OIJEN - Vajèn van den Bosch uit Oijen gaat de hoofdrol spelen in de Cirque du Soleil-musical Paramour, die vanaf april 2019 in Hamburg speelt. Vajèn krijgt de rol van actrice Indigo, meldt ze op Twitter.

Andere rollen zijn er voor Pasquale Aleardi als de charismatische regisseur AJ die op zoek is naar nieuw talent voor zijn volgende filmhit en die vindt in de ambitieuze actrice Indigo.

Hij beschouwt haar niet alleen als ster, hij wordt ook verliefd op haar. Indigo heeft echter niet alleen gevoelens voor AJ, maar ook voor de jonge pianist Joey, een rol van Anton Zetterholm. De pianist, die het titelnummer voor de nieuwe film moet componeren, verovert haar hart. Aan het einde moet Indigo kiezen tussen liefde en succes.

Paramour is de eerste musical van het Canadese circus Cirque du Soleil. De voorstellingen zijn te zien in het theater Neue Flora in Hamburg.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”