Volledig scherm
De vloer in het winkelcentrum in Oss © Paul Driessen

Metamorfose Galerij Oss stelt winkeliers zwaar teleur

OSS - Ondernemers in winkelpassage de Galerij in Oss hebben geen goed woord over de metamorfose die daar bezig is. De afgelopen 14 weken zagen ze door de werkzaamheden hun omzet kelderen en zaten ze met stof, zand en ander ongemak te kijken.

Over de nieuwe vloer is geen winkelier tevreden. Ook de aannemer, T. van de Haterd uit Geffen, is niet blij met het resultaat. De vloer is hem niet egaal genoeg en hij kijkt de komende weken hoe het beter kan. Ondertussen beraadt de vereniging van eigenaren (vve) zich op het vervolg van de metamorfose, waarvan de kosten nu al oplopen richting de 2 ton. Het ziet ernaar uit dat daardoor het open maken van een deel van het dak wordt geschrapt.

Openingsfeest
Het voor zaterdag geplande openingsfeest voor de nieuwe vloer lijkt van de baan, omdat die nog niet klaar is en meerdere winkeliers geen zin hebben in een partijtje voor iets wat ze lelijk vinden. Ook zouden ze dat zelf moeten bekostigen, terwijl ze eerder een compensatie voor gederfde inkomsten hadden verwacht, stelt Ina Hendriks van Grazia Mode.

Oss, Uden e.o.