Volledig scherm

Mineralenbeurs door Geo-Oss in Berghem

OSS - De 38e mineralenbeurs van Geo-Oss staat op het programma voor zondag 20 november in Berghem. Van 10.00 tot 17.00 uur duurt de beurs in de Berchplaets aan de Sportstraat 3.

Met 800-900 bezoekers en zo'n 30 handelaren, is GeoSfeer een van de grootste Geo-beurzen van Nederland. Geo-Oss richt zich met haar beurs niet alleen op verzamelaars,maar vooral ook op gezinnen en jeugd. De bezoekers kunnen mineralen, fossielen en gesteenten bezichtigen. Daarbij is er ook een expositie ingericht met als titel ’Hoe bestáát het!'. Binnen dit thema zullen spectaculaire en verbazingwekkende voorbeelden uit de wereld van fossielen en mineralen getoond worden.

Er zijn diverse attracties voor de jeugd: een geodenkraker, goud-pannen, 70-miljoen jaar oude fossielen uit de mergel peuteren, en een GeoQuiz met voor iedereen een authentieke prijs. Elk uur is er een verloting van door de handelaren ter beschikking gestelde prijzen.

De entree voor volwassenen is 2,50 euro en kinderen betalen 1,00 euro. Meer informatie is te verkrijgen via de site van Geo-Oss.

Oss, Uden e.o.