Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Munckhof Taxi BV nieuwe vervoerder van Regiotaxi Noordoost-Brabant

OSS - Munckhof Taxi BV wordt de nieuwe vervoerder van de Regiotaxi Noordoost-Brabant. Hij gaat rijden vanaf 1 januari 2019. Tot die tijd blijft ZCN Totaalvervoer het vervoer verzorgen.

Binnenkort ondertekenen elf gemeenten en de provincie Noord-Brabant het contract met de nieuwe aanbieder voor het Wmo-vervoer en alternatief vervoer voor de OV-reiziger. De gemeenten die aangesloten zijn bij Regiotaxi Noordoost Brabant zijn Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Meierijstad, Mill en Sint-Hubert, Oss, Sint Anthonis en Uden. Voor de OV-Regiotaxi is dit de Provincie Noord-Brabant.

Taxibedrijf

Munckhof Taxi BV, onderdeel van de Munckhof Groep in Horst, heeft contracten afgesloten met vier onderaannemers: taxibedrijf van Alebeek BV, Dortmans Personenvervoer BV, Taxicentrale De Meierij BV en Van Helvoort Taxi Groep BV Deze vervoerders rijden vanaf januari 2019 samen alle ritten voor Regiotaxi Noordoost-Brabant.

Regiotaxi Noordoost-Brabant verlengde het contract met ZCN niet vanwege onenigheid tussen beide partijen. Voor de huidige klanten van de Regiotaxi verandert er niets. Ze worden vanaf 1 januari alleen door een wagen van Munckhof Taxi BV opgehaald in plaats van door een taxi van ZCN Totaalvervoer.