Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Munckhof Taxi BV nieuwe vervoerder van Regiotaxi Noordoost-Brabant

OSS - Munckhof Taxi BV wordt de nieuwe vervoerder van de Regiotaxi Noordoost-Brabant. Hij gaat rijden vanaf 1 januari 2019. Tot die tijd blijft ZCN Totaalvervoer het vervoer verzorgen.

Binnenkort ondertekenen elf gemeenten en de provincie Noord-Brabant het contract met de nieuwe aanbieder voor het Wmo-vervoer en alternatief vervoer voor de OV-reiziger. De gemeenten die aangesloten zijn bij Regiotaxi Noordoost Brabant zijn Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Meierijstad, Mill en Sint-Hubert, Oss, Sint Anthonis en Uden. Voor de OV-Regiotaxi is dit de Provincie Noord-Brabant.

Taxibedrijf

Munckhof Taxi BV, onderdeel van de Munckhof Groep in Horst, heeft contracten afgesloten met vier onderaannemers: taxibedrijf van Alebeek BV, Dortmans Personenvervoer BV, Taxicentrale De Meierij BV en Van Helvoort Taxi Groep BV Deze vervoerders rijden vanaf januari 2019 samen alle ritten voor Regiotaxi Noordoost-Brabant.

Regiotaxi Noordoost-Brabant verlengde het contract met ZCN niet vanwege onenigheid tussen beide partijen. Voor de huidige klanten van de Regiotaxi verandert er niets. Ze worden vanaf 1 januari alleen door een wagen van Munckhof Taxi BV opgehaald in plaats van door een taxi van ZCN Totaalvervoer.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”