Volledig scherm
Erwin Olaf in het Jan Cunen Museum. © Museum Jan Cunen

Museum Jan Cunen ‘weer op de kaart gezet’

OSS - Het Osse museum blikt terug op vier uiterst succesvolle tentoonstellingen. Maar liefst 16.000 kunstliefhebbers bezochten sinds eind september de vier exposities die nog lopen tot en met 11 februari.

Eén van de vier exposities stelt vijf generaties koninginnen centraal. Tijdens de opening van de tentoonstelling onthulde fotograaf Erwin Olaf zijn nieuwste portret van koningin Máxima. Al snel kreeg tentoonstelling ‘POWERVROUWEN’ in landelijke media enorm veel aandacht.

‘Museum Jan Cunen is weer op de kaart gezet’, stelt het museum zelf in een persbericht naar aanleiding van de positieve bezoekerscijfers.

Het is de eerste keer dat het recent verbouwde museum een overkoepelend thema gebruikt voor haar tentoonstellingen. Naast ‘Vrouwen van Oranje – Portretten van vijf koninginnen’ waren ook ‘Naakte emotie – Fotograaf Micky Hoogendijk’, ‘Iconisch – Sculpturen van Margot Herman’ en een presentatie van ‘De Pil in Oss!’ te zien.

Na 11 februari maakt het museum zich klaar voor een nieuwe expositie: ‘We Are Food – over de kunst van voedsel’ en ‘Leo van den Bergh – geboren fotograaf’. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement