Volledig scherm
PREMIUM
Reclamebord voor de Osse kermisfeesten die mogelijk niet doorgaan. © Peter van Erp

Muziek zachter zetten op Kermisfeesten Oss is geen optie voor organisatie: Het is doorgaan of niet doorgaan

RECHTSZAAKOSS/DEN BOSCH - Volgens organisator Partycrew is het verlagen van het muziekvolume tijdens de Kermisfeesten geen optie. Het is doorgaan of niet doorgaan. Horecauitbater Pierre Vink wil hooguit de laatste woensdag inleveren. Dat bleek vrijdag tijdens een rechtszitting over het al dan niet doorgaan van de Kermisfeesten. Daarover beslist de rechter vandaag nog.

Tijdens de zitting bleek ook dat omwonenden die bezwaar hebben gemaakt  tegen de Kermisfeesten op de Eikenboomgaard de afgelopen tijd zijn bedreigd. Als gevolg van het noemen van hun namen in de media, zouden de bezwaarmakers nare berichten hebben binnengekregen via Facebook.  Dat wethouder Van Kessel 'vrolijk' de handtekening in ontvangst nam toen al bekend was dat zij bedreigd werden, schoot de bezwaarmakers ook in het verkeerde keelgat.  Zelf zeggen ze 'super tolerant'te zijn. ,,De horeca heeft een prima zomer en er zijn nog feestje genoeg", aldus één van hen vrijdagmorgen.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”