Na acht seconden was het al raak voor Ossenaar Kuijpers: 'nog niet eerder meegemaakt'

OSS - Wesley Kuijpers (18) maakte al heel wat doelpunten in zijn carrière. Maar de goal die hij afgelopen week maakte, zal de aanvaller niet snel vergeten. De wedstrijd tussen SV TOP en Rood Wit was welgeteld acht seconden bezig toen hij namens de Ossenaren scoorde. ,,Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt.”

Het doelpunt paste naadloos in een toch al merkwaardige middag. De wedstrijd tussen TOP en Rood Wit werd eerder dit seizoen bij een 2-1 voorsprong voor de thuisploeg gestaakt. De laatste zeventien minuten moesten op Hemelvaartsdag worden gespeeld. De vraag was of de bezoekers in iets meer dan een kwartier nog iets konden rechtzetten. Het antwoord was na acht seconden gegeven. De scheidsrechtersbal (stuiterbal tussen een speler van beide teams) kwam voor de voeten van TOP-spits Putsers, die de bal in een keer naar de sprintende Kuijpers gaf. Met een simpel schot schoot hij de bal voorbij de uitstormende keeper. ,,Ik had zelf niet in de gaten dat we nog maar acht seconden hadden gespeeld. Dat hoorde ik na de wedstrijd pas.” 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”