Volledig scherm
Zuid aan Zee in Oss. © Nancy Jongsma

Na regen komt zonneschijn bij Zuid aan Zee in Oss

OSS - Wat in Oss begon als een druilige zondagmorgen werd een gezellig en gemoedelijk dagje Zuid aan Zee. Van de miezerige regen waarin de organisatoren de kraampjes moesten opbouwen en het zand moesten storten, was in de middag niets meer van te merken. Voor de Wijkraad Zuid uit Oss was dit een fijne meevaller, vorig jaar stond iedereen nog in de stromende regen. In het Zuiderpark in Oss was het dit jaar gezellig druk.

Voor het trampoline springen stond constant een rij springgrage kinderen, er was een beachvolleybal toernooi, men kon in een boom klimmen onder begeleiding en zoals het aan zee gebruikelijk is, konden er zandkastelen gebouwd worden met een emmertje en een schepje. Ook stond er een strandtent om de dorst te lessen.

Nieuw dit jaar was de combinatie met de talentenmarkt en een rommelmarkt. De talentenmarkt is een initiatief van Ons-Welzijn. Iedereen die iets van zijn of haar talent wilde laten zien, was welkom en kreeg één van de kraampjes die rondom het grasveld opgesteld stonden.

Oss, Uden e.o.