Volledig scherm
De parkeerplaats werd hermetisch afgesloten, waardoor gasten niet naar huis konden © Bart Meesters / Meesters Multi Media

Nasleep schietpartij Berghem: parkeerplaats tot einde middag dicht

* UPDATE 12.47 uur * BERGHEM - Consternatie na de schietpartij op parkeerterrein bij zalencomplex De Merx in Berghem zondagochtend vroeg. Zeker 30 gasten konden niet naar huis na hun feest omdat de politie parkeerterrein afsloot voor sporenonderzoek nadat een 28-jarige vrouw daar in het hoofd geschoten was.

Het zag er na de oproep van het schietincident plots zwart van de agenten, twee helikopters werden opgeroepen: een traumaheli en een politieheli. De traumaheli voor de 28-jarige vrouw die een schotwond in het hoofd had opgelopen bij het instappen in de auto, de politieheli om daarna te zoeken naar de dader van het schietincident, die nog steeds niet gevonden is.

Op het moment van de schietpartij was het druk in Berghem. Bij het zalencomplex waren drie zalen in gebruik voor feesten en de dorpskermis liep op zijn eind.

De politie laat weten zeker tot het einde van de zondagmiddag bezig te zijn met onderzoek. Tot die tijd is de parkeerplaats afgesloten.

Oss, Uden e.o.