Volledig scherm
PREMIUM
PVH Oijen Wim van Rooij (rechts) neemt bestelling op in zijn snackbar Wimke. © BD

Nieuw onderkomen voor Snackbar Wimke

OIJEN - Na ruim twintig jaar in de Kloosterstraat, verhuist Snackbar Wimke met ingang van 18 mei naar het vroegere verzorgingstehuis St. Jozef. De oude keuken van het gebouw wordt Wim van Rooijs nieuwe werkplek met aan de zijde van de Maasdijk een terras.

Wim van Rooij is blij met de overstap die hij ziet als een nieuwe uitdaging. Wat twee decennia geleden begon als stoere praat in de kantine van de plaatselijke voetbalclub, is uitgegroeid tot het middelpunt van Oijen en omstreken. ,,Mensen uit Oijen moesten twee jaar lang het dorp uit om friet en snacks te kunnen bemachtigen. Ik heb inderdaad in de kantine geroepen 'Dan begin ik toch een friettent'. Telkens werd ik eraan herinnerd en toen heb ik besloten om er maar eens werk van te maken."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”