Volledig scherm
Peter Winkel legt de laatste hand aan het kunstwerk op het rolluik voor de voormalige hoofdingang van V&D.

Nieuwbouw op plek V&D in Oss raakt plan sheddakencomplex

OSS - Dat Van Deursen Group de oude V&D in Oss wil slopen om op die plek een complex met woningen en cultuur neer te zetten, heeft gevolgen voor het sheddakencomplex aan de Oostwal.

Bouwbedrijven Wagemakers uit Oss en Van de Ven uit Veghel willen van de voormalige fabriek een evenementenhal met familierestaurant maken. Hun project kwam in de wachtkamer terecht om te voorkomen dat op twee plekken in het Osse centrum soortgelijke voorzieningen verrijzen.

Nu meer duidelijk is over de locatie V&D, kan het licht wat het gemeentebestuur betreft snel op groen voor de bouwbedrijven. Directeur Karin Wagemakers van de gelijknamige firma is hoopvol door wat ze hoort over de plannen van Van Deursen en wacht op officieel bericht. Zodra dat er is, komt het plan voor de sheddaken snel weer uit de wachtkamer.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”