Volledig scherm
PREMIUM
Henneptoppen. © Beeldbank politie

OM eist celstraf voor drugshandel in regio rond Oss

DEN BOSCH/OSS - Een 31-jarige man uit Kazachstan heeft volgens het Openbaar Ministerie tussen december 2016 en juli 2017 in de regio rond Oss gehandeld in verschillende soorten drugs. Het OM vroeg vrijdagmiddag bij de rechtbank in Den Bosch om een celstraf van 8 maanden. De verdachte ontkende alles.

De 31-jarige Kazachstaan heeft helemaal niets met drugshandel te maken. Dat hield de verdachte gistermiddag vol tegen de rechtbank in Den Bosch. Afgeluisterde telefoongesprekken waarop met verbloemd taalgebruik leek te worden gesproken over het kopen en verkopen van hard en softdrugs zijn volgens hem 'fout vertaald' of verkeerd begrepen. De 'wieltjes' die hij zou afleveren waren bijvoorbeeld geen verboden pillen, maar 'seksartikelen'.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Koningin Máxima: royal die het geluk omarmt, maar ook in harde tijden (Oss) majestueus kan zijn
    video

    Koningin Máxima: royal die het geluk omarmt, maar ook in harde tijden (Oss) majestueus kan zijn

    OSS - Nederlanders houden van koningin Máxima en we weten weer waarom. Op een dag van nationale rouw, te midden van ongeloof en naarstig onderzoek, toonde de koningin hoe sober verdriet kan zijn. Ogen die oprecht bezorgd stonden. Een kapsel dat een beetje in de war lag, zulke trivialiteiten doen er dan even niet toe. Alleen troost. Portret van een royal die het geluk omarmt, maar ook in harde tijden majestueus kan zijn.

Oss, Uden e.o.