Volledig scherm
PREMIUM
Henneptoppen. © Beeldbank politie

OM eist celstraf voor drugshandel in regio rond Oss

DEN BOSCH/OSS - Een 31-jarige man uit Kazachstan heeft volgens het Openbaar Ministerie tussen december 2016 en juli 2017 in de regio rond Oss gehandeld in verschillende soorten drugs. Het OM vroeg vrijdagmiddag bij de rechtbank in Den Bosch om een celstraf van 8 maanden. De verdachte ontkende alles.

De 31-jarige Kazachstaan heeft helemaal niets met drugshandel te maken. Dat hield de verdachte gistermiddag vol tegen de rechtbank in Den Bosch. Afgeluisterde telefoongesprekken waarop met verbloemd taalgebruik leek te worden gesproken over het kopen en verkopen van hard en softdrugs zijn volgens hem 'fout vertaald' of verkeerd begrepen. De 'wieltjes' die hij zou afleveren waren bijvoorbeeld geen verboden pillen, maar 'seksartikelen'.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”