Volledig scherm
Gewapende overval op Domino's Pizza in Oss, 15 maart 2018. © Gabor Heeres

OM eist jeugd-tbs na overval op Domino's Pizza Oss

DEN BOSCH/OSS - Een 19-jarige Ossenaar was één van de daders van 'een hufterige overval' op Domino's Pizza in Oss, op 15 maart 2018. Dat stelde officier van jusititie L. Linssen maandagmorgen bij de rechtbank in Den Bosch. Het Openbaar Ministerie eiste een jeugddetentie van 192 dagen tegen de jonge verdachte en jeugd-tbs: de zogenoemde 'PIJ-maatregel'. De verdachte ontkende alle betrokkenheid, maar vertelde niet waar hij wel was op de avond van de overval.

De verdachte toonde tijdens de zitting weinig medeleven met de slachtoffers. Toen hij hoorde dat één van de medewerkers van Domino's na de overval soms wiet nodig had om in slaap te vallen, begon hij te lachen. De voorzitter van de rechtbank maakte hier een opmerking van. "Ik mag toch lachen, of niet", zei de Ossenaar kalmpjes.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”