Volledig scherm
Een impressie van de nieuwbouw van REV'IT! © RE'VIT

Ook Osse motorkledinggigant REV'IT! trekt naar Vorstengrafdonk

OSS - De Osse motorkledinggigant REV'IT! verhuist naar Vorstengrafdonk. Pal naast snelweg A59 verrijst een nieuwe hoofdvestiging op een lap grond van 2,2 hectare. In het derde kwartaal van 2019 moet het nieuwe gebouw klaar zijn.

REV'IT!, dat zoveel betekent als 'gas geven', is het bedrijf van Ossenaar Ivan Vos. Sinds 2000 is hij gevestigd aan de Reggestraat. REV'IT! ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt motorkleding en -handschoenen. Hij bedrijf produceert voor mannen en vrouwen, van hobbyrijder tot wereldkampioen. 

REV'IT! heeft ook een vestiging op Manhattan in New York. Daar werken tien mensen, bij de Osse afdeling tachtig. Ivan Vos werd tijdens het Business Gala van 2017 uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar in Oss.

Eerder deze week werd al bekend dat de Aziatische voedingsgroothandel Oriental Merchant vanuit Zaltbommel naar Vorstengrafdonk verkast. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”