Volledig scherm
PREMIUM
Het vroeger gestopte feest in de Eikenboomgaard, met links de geluidsschermen die moesten zorgen voor minder geluidsoverlast voor de bewoners van de straat. © FOTOBUREAU RUUD ROGIER

Organisatie trekt stekker vroegtijdig uit Muziekboulevard in Eikenboomgaard Oss

OSS - De organisatie van de Muziekboulevard trok donderdagavond vroegtijdig de stekker uit het straatfeest in de Eikenboomgaard in Oss. De bezoekers alleen al produceerden meer decibellen dan de door de rechter aangepaste vergunning toestond. 

De organisatie had toestemming om tot 23.00 uur muziek te maken in de straat, maar hield het rond 21.30 uur al voor gezien. ,,Het was beter om ermee te stoppen. We hebben de mensen verzocht binnen verder te feesten", zegt Remy Kwartel van evenementenorganisatie Partycrew. Het bedrijf werkte voor het feest samen met stichting Eikenboomgaard Horeca. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”