Volledig scherm
LAK. door Tijn © Centrum Oss

Oss lakt door; in actie voor Tijn en lotgenoten

OSS – De ongeneeslijk zieke Tijn veroverde eind 2016 de harten van heel Nederland, toen hij voor Serious Request nagels ging lakken en hiermee meer dan 2,5 miljoen euro ophaalde. Tijn komt nog een keer in actie voor Stichting Semmy, met LAK. door Tijn in Oss.

Stichting Semmy is een stichting voor kinderen met hersenstamkanker, waar Tijn zelf ook aan lijdt. LAK. door Tijn steunt de stichting voor een nieuwe, baanbrekende methode om kinderen zoals Tijn een betere kans op overleving te bieden.

Oss wil deze actie graag steunen met het evenement ‘Oss lakt voor Tijn’ op zaterdag 17 juni van 12.00 tot 16.00 uur in het centrum van Oss. Op initiatief van Wendy Vogels en met steun van het CMO staan op 17 juni van de Walstraat tot en met de Heuvel lange aaneengesloten tafels waar Ossenaren andere Ossenaren massaal de nagels lakken.

Behandelmethode

Per lakbeurt wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd die volledig naar de Stichting Semmy gaat. Alle materialen worden gesponsord door lokale ondernemers. De stichting heeft minstens 1 miljoen euro nodig om deze nieuwe behandelmethode naar Nederland te halen.

Aanschuiven

Verenigingen, vriendenclubs, scholen, bedrijven en individuele enthousiastelingen zijn uitgenodigd om 17 juni nagels te komen lakken voor het goede doel. Voor de materialen wordt gezorgd. Aanmelden is niet nodig, men kan gewoon aanschuiven. Wendy Vogels houdt 8 juni om 21.30 uur in De Nieuwe Wereld een informatieve bijeenkomst over dit initiatief voor centrumondernemers.

Oss, Uden e.o.