Volledig scherm
Bouwfoto uit de Piekenhoef in Berghem. © Fotobureau Ruud Rogier

Oss verkoopt 21 kavels voor zelfbouwers in Berghem, Megen en Haren

OSS - Er komt weer bouwgrond beschikbaar in Berghem, Megen en Haren. De gemeente Oss verkoopt vanaf dinsdag 22 mei in totaal 21 kavels voor zelfbouwers.

Het grootste deel van de kavels ligt aan de Zonnebloem, in de Berghemse nieuwbouwwijk de Piekenhoef. Het gaat hier om 15 kavels die in grootte variëren van 531 tot 728 vierkante meter. De prijs per vierkante meter bouwgrond schommelt hier rond de 330 euro.

In Megen-Zuid verkoopt de gemeente twee kavels, van 580 en 666 vierkante meter. In nieuwbouwwijk het Paradijs gaat het om vier lappen bouwgrond, variërend van 273 tot 498 vierkante meter. De prijs in Megen en Haren ligt in de buurt van 270 euro per vierkante meter.

De gemeente heeft meer informatie beschikbaar over de kavels. Wie interesse heeft, kan tussen 22 mei en 7 juni een inschrijfformulier inleveren.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”