Volledig scherm
PREMIUM
Gifter van links naar rechts: Jurre Keijzers (drums), Danny van der Wielen (zang/gitaar), Frans Jacobs (bass). Didier Smits (gitaar) ontbreekt op deze foto. © Charlotte Hofman

Osse band Gifter presenteert nieuwe songs mét nieuwe formatie

Woe 16 mei: Het gaat lekker met de Osse band Gifter. Komende zaterdag presenteert het kwartet nieuwe EP genaamd Coming Closer in de Groene Engel.

Nadat Gifter in 2016 producer Martijn Groeneweg (John Coffey, Blaudzun) in de arm nam, was het Osse bandje plots geen ‘alternatieve rockband’ meer. Een nieuwe sound die veel meer powerpop is dan rock was geboren. Met nummers Falling Down (2016) en Speechless (2017) ging het roer echt om. Meer energieke gitaarpop en indierock. Danny van der Wielen, zanger en gitarist, voelt zich top bij de nieuwste vier songs die in deze lijn verdergaan. ,,Het is heel tof om te doen, intelligente pop maken.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”