Volledig scherm
Zuster Agatha werd in 2015 al uitgeroepen tot Brabants Lekkerste Bier. Nu is het bier landelijk onderscheiden. © Muifelbrouwerij

Osse Muifelbrouwerij sleept nu landelijke prijs in wacht met Zuster Agatha

ROTTERDAM - De Osse Muifelbrouwerij heeft opnieuw een prijs in de wacht gesleept met haar quadrupel Zuster Agatha. Op de vierde Dutch Beer Challenge in Rotterdam – de enige wedstrijd voor professionele Nederlandse bierbrouwerijen – won het bier in de categorie donker/gerstewijn een gouden medaille. 

Brouwer Martin Ostendorf: ,,Zuster Agatha is al sinds 2006 de parel van de Muifelbrouwerij. In 2015 werd het bier al uitgeroepen tot lekkerste bier van Brabant. Nu zijn wij natuurlijk supertrots dat we wederom een mooie prijs in ontvangst mogen nemen.”

Voor deze editie van de Dutch Beer Challenge werden 397 bieren ingezonden in 24 verschillende biercategorieën. Er werden 19 gouden medailles toegekend. De winnaars dingen mee naar de de Mitra Award ‘Het Beste Bier van Nederland 2018.’ De winnaar van deze prestigieuze Nederlandse prijs zal bekend gemaakt worden tijdens het openingsfestival van de Week van het Nederlandse Bier op 24 mei 2018 in De Grote Kerk in Den Haag.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement