Volledig scherm
Muzikant Robin Borneman. © Van Assendelft Fotografie

Ossenaar Robin Borneman in aftershow Eddie Vedder in AFAS Live

OSS - De Osse singer-songwriter Robin Borneman verzorgt zaterdagavond 27 mei de aftershow van Pearl Jam-zanger Eddie Vedder. De Ossenaar is te zien in AFAS Live in Amsterdam.

Dit jaar moet zijn grote doorbraak worden als solo-muzikant. Borneman heeft de laatste hand gelegd aan een nieuw album, 'Folklore II', dat in oktober verschijnt. Deze maand staat in het teken van een nieuwe single.

In 'teamverband' heeft het talent Borneman al de internationale top bereikt. Sinds 2013 speelt hij als lid van het twintig-koppige rockgezelschap Trans-Siberian Orchestra volle stadions en arena's plat, met name in de Verenigde Staten. Dit gezelschap, dat progressieve rock speelt in de stijl van Yes en Pink Floyd, verkocht tot dusverre meer dan tien miljoen albums. Het is in 1996 opgericht door de onlangs overleden Paul O'Neill, die tevens bekendheid genoot als producer van rockbands als Aerosmith en Scorpions. 

Lees woensdag 17 mei een uitgebreid interview met Robin Borneman in het Brabants Dagblad.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”