Volledig scherm
© Thinkstock

Overvaller bekent overval in Oss uit 2013

OSS - Een man die vastzit omdat hij veroordeeld is voor een overval, heeft nog een overval bekend. Dit maakt de politie donderdag bekend. Op zondag 2 november 2013 werd er rond 21.00 uur een videotheek aan de Vierhoeksingel in Oss overvallen. Hij bedreigde de medewerkster met een mes en eiste geld.

De dader heeft de kassalade met onbekende inhoud meegenomen en is naar een fiets gelopen die op de hoek met de Zaltbommelseweg stond. Daarnaar is hij weggereden. De politie startte na de melding een onderzoek.

DNA
In de omgeving van de plaats delict werd de kassalade terug gevonden. Op die plek vonden de forensische rechercheurs ook DNA-materiaal. Enige tijd geleden kwam er een match op het gevonden DNA.

De verdachte, nu 43 jaar oud, bleek in een gevangenis te zitten omdat hij veroordeeld was voor een overval op een winkel in Oss in oktober 2014. De verdachte werd in de gevangenis verhoord en hij bekende de overval op de videotheek te hebben gepleegd. Ook voor deze overval moet de verdachte zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Oss, Uden e.o.