Volledig scherm

Pivot Park verwelkomt vijfhonderdste medewerker op campus

OSS - Vlak voor de vijfde verjaardag verwelkomt het Osse Pivot Park de vijfhonderdste medewerker op het terrein. In de gebouwen waar ooit de onderzoeksafdeling van MSD was gevestigd, wordt nu door een veertigtal bedrijven gespeurd naar medicijnen tegen de meest uiteenlopende ziektes.

In het voorjaar van 2012 trokken de eerste ondernemers naar het park, voornamelijk oud-medewerkers van MSD die een jaar eerder op straat waren gezet. Veelal zetten zij het onderzoek dat ze deden bij MSD voort in hun eigen bedrijfje. In de beginjaren deelde het Pivot Park onder meer de entree en beveiliging nog met de Amerikaanse farmaceut. Nu staat het park volledig op eigen benen. Met een eigen ingang en regels.

72 procent van de kantoorruimte op het park is verhuurd. Dat geldt voor een kleine 60 procent van de ruimte in de laboratoria. De verwachting is dat tegen 2020 een bezitting van 700 man gehaald is. Dat wordt een historisch moment voor het Pivot Park. Dan werken er namelijk meer mensen in de researchgebouwen dan vóór het massa-ontslag bij MSD.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”