Kindervakantiewerk Lith, 2012
Volledig scherm
Kindervakantiewerk Lith, 2012

PolderPop voor gouden Kindervakantiewerk Lith

LITH - Feest in de Lithse polder dit jaar: Kindervakantiewerk Lith wordt 50. Met verschillende jubileumactiviteiten wordt hier aandacht aan besteed.

Zo is er op 19 augustus voorafgaand aan de Kindervakantieweek in de Grote Tent een reünie voor oud-vrijwilligers. Vooraf worden via de Facebookpagina van KVW Lith 50 oude foto’s en verhalen verzameld voor een jubileumboek. Ook wordt het concert PolderPop georganiseerd, om een uitstapje naar de Efteling tijdens de Kindervakantieweek mogelijk te maken.

Tijdens het benefitconcert 16 april zullen Yoe Teek Mie In De Meeling, The Wild Horses, De Revuo’s en Strike2 van zich laten horen.

“Het concert zal oude KVW-tijden doen herleven,” zegt Niels van Es, vrijwilliger in de jaren ’90. Er is veel veranderd sinds 1966, maar de opzet en de sfeer zijn hetzelfde gebleven. Nog steeds bestaat de leiding uit jeugd en zorgt het bestuur dat alles goed verloopt. Hutten bouwen, de bonte avond en nooit klagen over het slechte weer, zo gaat het al generaties lang.

Polderpop begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kvwlith.nl. In de voorverkoop kosten ze 11 euro, aan de deur betalen bezoekers 15 euro.

Kindervakantiewerk Lith, begin jaren 70
Volledig scherm
Kindervakantiewerk Lith, begin jaren 70