Officier van justitie Van Veen (L), rechtbankvoorzitter Bordes, Martien R. (kaal), Toon R. (daarnaast), advocaat Van der Biezen (2eR), en advocaat Kuijpers (R), dinsdag in de rechtbank in Arnhem tijdens de zogenaamde Peer en Reep-zaak. Toon R. en zijn oom Martien Reuvers werden vervolgd voor moord, poging tot moord, deelname aan een bende en het op grote schaal kweken van wiet.
Volledig scherm
Officier van justitie Van Veen (L), rechtbankvoorzitter Bordes, Martien R. (kaal), Toon R. (daarnaast), advocaat Van der Biezen (2eR), en advocaat Kuijpers (R), dinsdag in de rechtbank in Arnhem tijdens de zogenaamde Peer en Reep-zaak. Toon R. en zijn oom Martien Reuvers werden vervolgd voor moord, poging tot moord, deelname aan een bende en het op grote schaal kweken van wiet. © ANP

Politie ziet Martien Reuvers (47) als brein achter moordpoging op zijn ex Bianca van der H.

UPDATEOSS - De politie heeft maandagochtend Martien Reuvers opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de poging tot moord op rijschoolhoudster Bianca van der H. in Oss in 2015. De 47-jarige man uit Herpen wordt er nadrukkelijk niet van verdacht te hebben geschoten, meldt de politie maandag.

0 reacties