Volledig scherm
PREMIUM
Ron Megens van theater De Lievekamp: 'De locatie is ideaal: er is altijd voldoende parkeergelegenheid'. © Fotobureau Ruud Rogier

Raadhuislaan landelijk bekend met dank aan Ted de Braak

RAADHUISLAANOSS - De jarige Raadhuislaan is meer dan een kaarsrechte straat tegen het centrum aan. Elke Ossenaar komt er wel eens. Voor cultuur, een paspoort of nog iets anders. Deze week: theater De Lievekamp.

Quote

De locatie is ideaal: er is altijd voldoende parkeerge­le­gen­heid

Ron Megens

De Lievekamp was vijftig jaar geleden het eerste gebouw aan de Raadhuislaan in Oss. Het theater kreeg al snel nationale bekendheid door tv-programma Tedshow.

Miljoenen mensen zijn er in De Lievekamp geweest. Miljoenen mensen hebben de trappen beklommen die eerst naar het bordes leiden, waar de ingang was, en die nu voorbij de kassa liggen. De Lievekamp was het eerste gebouw aan de Raadhuislaan, vijftig jaar geleden.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”