Volledig scherm
© Thinkstock

Reconstructie N625 tussen Lith en Maren-Kessel voor veiligere situatie

MAREN-KESSEL/LITH - Wie langs het traject Lith – Maren-Kessel aan de N625 woont, kan binnenkort een veiligere situatie voor zijn woning verwachten. De Provincie Noord-Brabant gaat samen met aannemer Van Gelder de komende weken investeren in de veiligheid van de route tussen de Kesselseweg en de Maasweg.

Van maandag 24 oktober tot zondag 6 november voert de provincie groot onderhoud uit aan de N625 tussen Maren-Kessel en Lith. Woensdagavond werden inwoners geïnformeerd over de werkzaamheden tijdens een informatieavond in café De Sleutel in Maren-Kessel. Belangstellenden kregen informatie over de uitwerking van het definitieve ontwerp en maakten kennis met het aanwezige projectteam van de aannemer die de provinciale opdracht de komende periode zal uitvoeren.

Aanpassingen
Al jarenlang staat de N625 van Lith naar Maren-Kessel op lijsten met onveilige wegen. Veranderingen die worden ingevoerd zijn onder meer de welbekende drempels, fietssuggestiestroken, het gele asfalt en de verlaging van de snelheidslimiet naar 60 kilometer. Als alles meezit, zal de verbeterde situatie vanaf 7 november in gebruik worden genomen.

Oss, Uden e.o.