Volledig scherm
Leo Bongers en Adriaan Ebergen trappen als duo De Revuo's af tijdens de eerste kermisavond in 't Wild. © A Steenbekkers

Revuo's brengen vierde Wildse Kermis op gang

MAREN-KESSEL - Bij café De Wildse Hut is zaterdagavond afgetrapt voor de vierde editie van de Wildse Kermis. De feesttent stond meer dan goed vol en het publiek kreeg een gezellig plattelands-optreden van de Revuo's voorgeschoteld. 

Tijdens de kermisdagen krijgen rond De Wildse Hut enkele kleine attracties voor kinderen een plaatsje. Daarnaast is er gezorgd voor drie dagen muziek. Samen staat dit in buurtschap 't Wild garant voor drie dagen vol vertier voor groot en klein . De organisatie verwacht mede door de goede weersverwachting honderden bezoekers.

Volledig scherm
De feesttent is goed gevulde tijdens de startavond van de Wildse Kermis. © Anita Steenbekkers

De tweemansformatie De Revuo's bracht zaterdagavond een Brabants cabaretesk programma met veel humor en improvisatie. Met hun inventiviteit, ongebreidelde energie en improvisatietalent zorgden deze zestigers voor een prachtige aftrap van de kermisdagen. De show met vooral teksten in het Brabants dialect sprak ook de aanwezige jongeren aan. 

'Voldoende schaduw'

Zondagmiddag treden de bands Story en You Teek Mie In De Meeling op. Maandagmiddag volgt een matinee met ras-entertainer Jack van Raamsdonk. Dit alles wordt omlijst door dj Stan van Zandvoort. ,,We zorgen op alle dagen voor voldoende schaduw en verkoeling voor de kleintjes en de groten'', zeggen uitbaters Arjan en Marisa van Creij-Verbruggen enthousiast.