Volledig scherm
Een ongeluk donderdagmiddag op de Schotsheuvel in Nuland. © Bart Meesters

Rondtollende auto komt tot stilstand tegen achterkant vrachtwagen in Nuland, vrouw naar ziekenhuis

NULAND - Op de Schotsheuvel in Nuland heeft donderdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Een auto reed tegen een vrachtwagen. Die reed richting de parallelweg die naast de A59 loopt. Een vrouw raakte gewond.

Dat gebeurde rond 14.20 uur. Een personenauto kwam uit een uitrit bij een honden- en kattenpension. De bestuurster zag daar vermoedelijk een vrachtwagen over het hoofd en reed tegen de zijkant van een vrachtwagen aan. Daardoor begon de auto rond te tollen. De wagen kwam tot stilstand tegen de achterkant van de vrachtwagen.

De vrouw kon in eerste instantie niet uit de auto komen, omdat de deur klem zat. Daarom werd de brandweer gebeld. Niet veel later lukte het haar via de deur aan de bijrijderszijde alsnog.

Met een ambulance is de vrouw naar het ziekenhuis gebracht. De weg was even afgesloten. De auto is zwaar beschadigd en werd door een bergingsbedrijf afgevoerd. De vrachtwagenchauffeur was ongedeerd en kon zijn weg vervolgen.

  1. Moeder (46) van Turks gezin verongelukt in Oss na condoleancebezoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’
    PREMIUM

    Moeder (46) van Turks gezin veronge­lukt in Oss na condolean­ce­be­zoek in Frankrijk: 'Bizar en triest toeval’

    OSS/ROSMALEN - Achter het verkeersongeluk op de A59 bij Rosmalen van vrijdagnacht, waarbij een moeder van 46 verongelukte, schuilt een triest familieverhaal. De Turkse vrouw kwam net met haar gezin terug van een condoleancebezoek in Frankrijk, meldt de Osse moskee Mescidi Cuma aan het Brabants Dagblad. ,,Het is een triest en bizar toeval. We zijn er kapot van.”