Volledig scherm
Een ongeluk donderdagmiddag op de Schotsheuvel in Nuland. © Bart Meesters

Rondtollende auto komt tot stilstand tegen achterkant vrachtwagen in Nuland, vrouw naar ziekenhuis

NULAND - Op de Schotsheuvel in Nuland heeft donderdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Een auto reed tegen een vrachtwagen. Die reed richting de parallelweg die naast de A59 loopt. Een vrouw raakte gewond.

Dat gebeurde rond 14.20 uur. Een personenauto kwam uit een uitrit bij een honden- en kattenpension. De bestuurster zag daar vermoedelijk een vrachtwagen over het hoofd en reed tegen de zijkant van een vrachtwagen aan. Daardoor begon de auto rond te tollen. De wagen kwam tot stilstand tegen de achterkant van de vrachtwagen.

De vrouw kon in eerste instantie niet uit de auto komen, omdat de deur klem zat. Daarom werd de brandweer gebeld. Niet veel later lukte het haar via de deur aan de bijrijderszijde alsnog.

Met een ambulance is de vrouw naar het ziekenhuis gebracht. De weg was even afgesloten. De auto is zwaar beschadigd en werd door een bergingsbedrijf afgevoerd. De vrachtwagenchauffeur was ongedeerd en kon zijn weg vervolgen.

  1. Stadsgezicht Oss krijgt nieuwe invulling

    Stadsge­zicht Oss krijgt nieuwe invulling

    OSS - Het Brabants Dagblad gaat vanaf volgende week maandag Stadsgezicht anders invullen. Wat blijft, is dat Stadsgezicht betrokken en zichtbaar is bij grote en kleine gebeurtenissen in de stad Oss en een interactief platform biedt op sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter. Wel zult u in de krant veranderingen opmerken. Stadsgezicht zal met grotere interviews en achtergrondproducties met grotere regelmaat blijven verschijnen, maar de columns op dinsdag en vrijdag verdwijnen.

Oss, Uden e.o.