Volledig scherm
Repeteren met livemuziek. © Merel van Glind

Showtijd: alles kan in de Lithse Revu

LITH - Margriet van Sonsbeek en Anke van Gaalen zijn klaar voor de voorstellingen in De Hoeve. Showtijd! ,,De Lithse Revu gaat al 100 jaar niet meer over politiek en je hoeft niet uit Lith te komen om het leuk te vinden. Uit Groningen dan? O nee, dan weet je niet wie Mevrouw Latour is”.

Nu we ieder ons eigen programma op tv of laptop kijken, weten we niet meer waar we over moeten praten bij de koffieautomaat op maandag. Daarom wordt tijdens de Revu een ouderwetse zaterdagavondshow opgenomen met publiek. Roze brillen, echte neppers, hiphopdansstudio Remix en een fout ringbaardje maken de show compleet.

Negen schrijvers zijn na de carnaval begonnen aan het script. Een datingshow, livemuziek, de tv-kok: alles kan. Bijna 40 multifunctionele vrijwilligers zijn vanaf de eerste dinsdag van september bezig om de verzinsels op de planken te krijgen. Kaarten á 10 euro zijn online verkrijgbaar via www.lithserevu.nl, “maar wie zijn zwarte geld kwijt moet ofzo, kan contact opnemen”.

Voorstellingen Lithse Revu: Vrijdag 18 november 20.30, zaterdag 19 november 20.30 en zondag 20 november 14.00 in De Hoeve, Pastoor van Hapertstraat 1 Lith.

Volledig scherm
Voorbereidingen Lithse Revu. © Merel van Glind

Oss, Uden e.o.