Volledig scherm
Een ambulance heeft de vrouw naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht © Bart Meesters / Meesters Multi Media

Slachtoffer schietpartij Berghem mag van IC af (video)

* UPDATE 13.15 uur * BERGHEM - Het gaat de goede kant op met de 28-jarige vrouw die zaterdagnacht in haar hoofd werd geschoten op de parkeerplaats van zalencentrum De Merx in Berghem. Dat laat haar moeder weten. Het gaat, zo meldt zij aan het Brabants Dagblad, gezien de omstandigheden 'uitzonderlijk goed' met haar dochter. Verder wil haar moeder er niets over kwijt. ,,Ik ben al lang blij dat het allemaal goed gaat, voor andere dingen moet je bij de politie zijn."

Op Facebook bedankt de moeder iedereen voor alle steun die zij en haar dochter afgelopen dagen kregen. Ook dat bericht leverde al ruim 500 steunbetuigingen op van mensen die meeleven met het slachtoffer, haar man en hun twee jonge dochtertjes. Op maandagmiddag liet de moeder weten dat het slachtoffer inmiddels van de intensive care af mag.

Het slachtoffer zou rond 01.10 uur zijn beschoten terwijl zij instapte in haar auto die geparkeerd stond bij De Merx aan de Burgemeester van Erpstraat. De vrouw werd in een ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen gebracht en daar in de loop van de zondagochtend geopereerd. 'Ze is geopereerd en het ziet er goed uit. Ze blijft voorlopig op IC', schreef haar moeder zondagavond op Facebook.

Volledig scherm
De politiehond werd ingezet op naar aanwijzingen te speuren © Bart Meesters / Meesters Multi Media
Volledig scherm
Politieagenten bewaken de plaats delict in Berghem © Bart Meesters / Meesters Multi Media
Bart Meesters / Meesters Multi Media

Oss, Uden e.o.